Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.07.2014 13:17 - Мистерии в Странджа(Част-4 Край)
Автор: anonymous3 Категория: Други   
Прочетен: 2902 Коментари: 1 Гласове:
41


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Последствия

 

Това, което се случва в крайна сметка след всичко описано е, че всички материали по експедицията били заключени в сейфа на бившия шеф на Главно следствено управление ген. Леонид Кацамунски, братовчед на придворния зограф на Людмила Живкова Светлин Русев (който е масон).

Първа жертва на прокобата стават войничетата, копали мистериозното съоръжение.

През фаталната 1981 г. се случват още много прокобни неща. Групата се връща в столицата, за да анализира находките, но точно преди да замине отново, дъщерята на Първия внезапно умира.

След кончината и? екипът остава без покровител. За да могат да продължат разкопките, племенницата на Ванга – Красимира Стоянова се обръща за съдействие към тогавашния министър на минералните ресурси инж. Стамен Стаменов. Той им обещава хора и техника, за да стигнат до дъното на нещата. На 26 август групата отново е в Малко Търново. Едва слезли от колата, към тях се затичал кметът на градеца: „Инж. Стаменов е починал!”

Бившият шеф на служба „Културно наследство” Кръстю Мутафчиев сънувал страшен сън: от тялото му се вдига пара, а над него се вие орел. Той го приел като знак да спрат работата, ако искат да останат живи. (Хората от експедицията, открила гробницата на Тутанкамон, също разказвали, че сънували огромен орел над главите си, а после се разболявали от странна болест).

През същата година архитектът, разучил и трасирал терена за разкопките, катастрофира и няколко месеца е между живота и смъртта.

През март следващата година се образува съдебен процес по обвинение в присвояване на държавна собственост, по който един от обвиняемите, заедно с бившия зам.-министър на външните работи и генерал от Първо главно управление (ПГУ) на ДС Живко Попов, е и Кръстю Мутафчиев. Осъден е на 15 години лишаване от свобода, от които осем прекарва в Пазарджишкия затвор. Над цялата история ляга тежкото клеймо „Строго секретно! Държавна тайна!” и онези от участниците, които не попадат в затвора, млъкват за дълго.

Преди да почине от рак, Мутафчиев разкрил, че проклятието на саркофага погубило и най-близкия му приятел – режисьора Стефан Харитонов, съпруг на известната актриса от Народния театър Жоржета Чакърова. Той го поканил да заснеме първия филм за загадъчното погребално съоръжение, без да подозира, че обрича приятеля си на мъчителна смърт. Няколко години по-късно Харитонов вдига температура 41 градуса, започва да бълнува и изпада в безсъзнание. Официалната диагноза е инсулт, но Кръстю Мутафчиев е категоричен, че режисьорът е станал жертва на „фараонската болест”.
Материалните доказателства за съществуването на некропола, които останали в България били иззети от тайните служби и заключени в секретен сейф в бившето Главно следствено управление. За тях е знаел само генерал Кацамунски.

 

И до ден днешен, местните жители твърдят, че щом доближат до мястото, усещат силно негативно енергийно излъчване. Необяснимата енергия е била засечена и със специални уреди от изследователския екип на Живкова в началото на 80-те. Според работилите по проекта лъчението идва от вътрешността на връх Градище. Именно с енергийното излъчване те обясняват и доста големия терен със странна симетрична форма, върху който не никне трева. Площта стои оголена, въпреки че почвата е плодородна.

Мястото е негативно, не само защото са убити толкова много хора, след завършването на гробницата, но вероятно и заради защитите, поставени от древните. Когато отидох там усетих съоръжението напълно капсулирано откъм публика и външна намеса. Обекта съдържа своите тайни и това се чувства, но просто няма никакъв шанс към момента, тайната да бъде разбулена. Самото място сякаш те гони и казва „Нямаш работа тук”. Възможно е да се дължи на технология излъчващи подобни вълни. Усещането ми съвпадна и с по-късно казаното от познати-контактьори, че гробницата няма да разбули тайните си в близките 3 години и не е хубаво да се рови там. Някои хора казват, че не е излишно да измиеш обувките си от калта, която е полепнала по теб от това място, защото енергиите не са хубави. Точно затова не се препоръчва и да се седи там много.

 

Друг дълбоко впечатляващ факт е, че по това време Странджа, която е една почти обезлюдена планина, изведнъж се насища до немислими предели с авангардна наука – филиали на Института по ядрена физика. Институт по техническа кибернетика и роботика. Лаборатория за подводно заваряване. Институт по ботаника... Звучи като в научно-фантастичен роман! Но е факт – там, до Бастет! Защо? Струва си човек да се поразмисли. Истината е, че каквото и да има под Градището, то продължава да си седи дълбоко под земята и не е далеч от ума, че дали ще бъде разровено, не зависи от София. Британските тайни служби имат достатъчно респектиращо реноме, за да допуснем дори и за миг, че ще развържат чувал, който не знаят как да вържат отново!




Гласувай:
42



1. dolsineq - В крайна сметка да вярваме ли на тая ...
11.07.2014 19:42
В крайна сметка да вярваме ли на тая история?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: anonymous3
Категория: Други
Прочетен: 684822
Постинги: 206
Коментари: 414
Гласове: 4031
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031